Welkom

Huisartsen Reitdiephaven

Welkom

Welkom op de site van huisartsenpraktijk Reitdiephaven. Vanaf 1 maart 2021 zijn wij geopend. U kunt zich dan ook inschrijven als nieuwe patient in de huisartsenpraktijk.  

 

Huisartsenpraktijk Reitdiephaven is nauw verbonden met Huisartsen de Vuursteen in vinkhuizen. De huisartsen van huisartsen de Vuursteen maken ook gebruik van het nieuwe gezondheidscentrum in Reitdiep. Inwoners van Reitdiep kunnen zich aanmelden bij huisartsenpraktijk Reitdiephaven.

 

De nieuwe praktijk Reitdiephaven is een praktijk in groei, in de aanloopperiode zal de huisarts van Reitdiephaven, Jitse Elzinga, drie dagen per week spreekuur houden op de huisartsenpraktijk. De overige dagen kunt u natuurlijk ook gewoon bij ons terecht, maar dan zal één van de huisartsen van de Vuursteen u op het spreekuur op locatie Reitdiep zien. Op de website staan de aanwezige huisartsen vermeld. Ook kunt u online uw afspraak inplannen, u ziet dan ook welke huisarts op dat moment aanwezig is. 

 

De huisartsenpraktijk Reitdiephaven beoogt een vriendelijk en gemakkelijk toegankelijk modern centrum te zijn, waarbij alle eerstelijns disciplines samenkomen om gezamenlijk hoogstaande zorg te leveren. De huisartsen leveren naast de basiszorg ook aanvullende zorg als bloedafname voor laboratorium onderzoek, ECG, longfunctie en echografie. Tevens zijn er speciale spreekuren voor Diabetes Mellitus, Astma, COPD en boezemfibrilleren.  

 

Met deze website hebben we de mogelijkheid om veel online te regelen: 

  • Inschrijven 
  • Afspraken maken 
  • Vragen stellen via beveiligde mail 
  • Eigen dossier en uitslagen inzien 
  • Herhaalmedicatie bestellen 

 

We kijken er naar uit u te verwelkomen als onze patiënt. 

 

Team huisartsen Reitdiephaven